Dit is hoe we testen

In eerste instantie zijn de deuren in ons lab gemaakt van hout, maar binnenkort gaan we met onze tests naar staal, glas en metaal.

We testen meer dan 50 deuren. Hier zijn de deuren die we momenteel testen:

We testen onze deuren op hetzelfde moment als we andere producten testen: wanneer ze klaar zijn om verkocht te worden. Zodra we een deur maken die onze analisten testen, testen we die deur op duurzaamheid, bruikbaarheid en geluid en doen we hetzelfde voor elke andere deur. Zodra de deur is gemaakt, testen we het met een verscheidenheid aan mensen. We hebben toegang tot honderden deuren, en elke persoon krijgt zijn eigen test. Vervolgens testen we de deur gedurende een aantal weken om te zien of het breekt, beschadigd raakt of problemen heeft. We testen onze deuren om twee belangrijke redenen: duurzaamheid en bruikbaarheid. We willen weten of de deur nog bruikbaar is nadat veel mensen het al meer dan een jaar gebruiken.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we experts geworden in het veld. In dit artikel wil ik jullie mijn favoriete projecten en tips voor deuren laten zien. Mocht je je mening willen delen, neem dan contact met mij op via mijn contactpagina of volg mij op Instagram: Anna van Dijk. Ik ben zo dankbaar voor uw steun en geduld in het proces van het leren over deuren, mijn droom is om een deuren ontwerper te worden.

1. Hoe het juiste deurmateriaal voor de juiste deuren te kopen

Het is gemakkelijk om honderden euro's uit te geven aan een deurproject, maar het is onmogelijk om het de eerste keer goed te krijgen. Het project moet worden voltooid tegen de juiste prijs om uw project zinvol te maken. Hetzelfde geldt bij het kiezen van uw deurmateriaal.

Je moet altijd kopen wat je veroorloven om te betalen.

Dus wat zijn de beste deuren materiaal voor een bepaald project? Dat wil zeggen, deuren die de juiste grootte, materiaal en prijs? Het hangt af van de deur en de eisen.

We zijn ook voortdurend op zoek naar betere manieren om onze producten en diensten te testen, om de klantervaring te verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in het helpen van ons blijven innoveren en ons bedrijf naar voren te duwen, dan u lid worden van het team vandaag door het schrijven van een review, het verzenden van een e-mail of het gebruik van een van onze vele sociale media platforms. Ons doel is om u te helpen uw woon- en werkleven te verbeteren door u de nieuwste kennis, inzichten en tools te bieden om u te helpen een beter huis te creëren. U ook rechtstreeks contact met ons opnemen via onze feedbackwebsite en onze supportdesk, voor hulp en advies over elk aspect van uw woning. Uw feedback is waardevol, omdat het ons in staat stelt om de ervaring van uw ervaring met Verovoet continu te verbeteren.

Als je vragen hebt over hoe je aan de slag of inspiratie nodig hebt, kijk dan gerust op onze blog. Als je lid wilt worden van ons groeiende team, klik dan op de onderstaande links: We kijken ernaar uit om het delen van de nieuwste en beste deuren en technologie nieuws.