Hoe krijg ik pen uit de deurknop?

Schrijf het op. Ik denk dat jij dat ook moet doen. Als je een beetje wiskunde, zult u versteld staan van hoeveel gemakkelijker het is om een pen te vervangen door een sleutel.

De pen is gewoon een kleine schroevendraaier-type object. Het is gemaakt van aluminium, kunststof en koolstofvezel met een speciale stalen penpunt. Het is zo klein, dat zelfs de kleinste nagels erin passen. Op dezelfde manier is Rekenmachine Resetten Casio Fx-82es het proberen waard. Om het uit een deurknop te krijgen, heb je alleen wat kracht nodig. Het metaal is niet zo hard. Ik weet niet het exacte aantal schroeven gebruikt, maar het zou ongeveer 1 of 2 van hen. Een goed punt is dat je niet eens nodig hebt om door een gat in de deurknop om de pen eruit te krijgen. De pen is niet bepaald een standaard potlood. De penpunt is klein en heeft niet de gebruikelijke puntige kop potloden. De pen is gemakkelijk te schrijven met. Waar moet de deur doorgesneden worden? Het is moeilijk uit te leggen. Echter, voor mij de pen is een soort droom. Het voelt niet eens zwaar. Ik was bang dat het te zwaar zou zijn. Maar voor mij voelt het licht en voelt echt goed. Ik vind de pen ook niet echt erg nuttig. Ik weet niet waarom ik er bang voor was. Het is gewoon dat ik het leuk vind om ermee te schrijven. En het is een pen die in je zak past. Het is een grote pen die gemakkelijk te gebruiken is. Mijn belangrijkste reden hiervoor is omdat het mijn enige is. Vroeger was ik een zeer kieskeurige pen persoon, en zelfs ik kan nu gebruik maken van een pen. Dit zal indrukwekkend zijn in vergelijking met deur Test Ik vind deze pen echt lekker. Het is comfortabel.

Ik hou veel van de pen, ik weet dat ik vroeger dacht dat ik niet een van die mensen was die van een grote pen hielden. Maar nu doe ik dat, en het is echt comfortabel om mee te schrijven.