Hoeveel kost het om een deur te repareren?

"Het hangt ervan af. Het hangt af van de stijl en de leeftijd van de deur". Deze keer had ik geluk. Ik kan een goedkope, maar effectieve oplossing krijgen. Ik kon een oude deur in minder dan een uur repareren en geld besparen, terwijl ik de deur nog steeds in goede staat voor de toekomst houdt. Ik hoop dat jij hetzelfde doen. Ik ga je laten zien hoe.

De fix

Ik weet eigenlijk niet of de oplossing is de beste oplossing, maar dit is wat het is. Ik ben een professionele DIYer en ik ben hier vrij goed in. De deur was in het proces van roesten weg toen ik het kocht. Welk vliegenscherm kan ik aan deze deur bevestigen? Op dat moment wist ik niet beter, dus ik repareerde het zelf. Dit is hoe het ging:

Ten eerste heb je een bolt-on deur fixer nodig (er zijn er veel). Het wordt verkocht in elke ijzerhandel voor ongeveer $20. Ik kocht de mijne op dezelfde bouwmarkt als de bolt-on fixer. Zodra u de fixer hebt, u een gat boren en het deurscharnier met een moer bevestigen. Na de vaststelling van de deur en schroeven het op, moet je de deur te nemen en plaats het in het frame. Het frame is een plat kunststof paneel dat de deuren bij elkaar houdt. Ik gebruikte wat zwart vilt om de naden te verbergen. Zodra het frame is ingeschakeld, heb ik een gat geboord in de zijkant van het frame dat aan de buitenkant van de deur. Toen heb ik de deur op het frame geschroefd met een moer. Hier is het eindresultaat. Als u op zoek bent naar nieuwe deuren te kopen, is dit een geweldige manier om te beginnen! Je hebt een schaar nodig om de randen van de frames door te snijden. Vervolgens heb je een boor of gatzaag nodig om in de deurkozijnen te boren. Nadat u het gat hebt geboord, moet u de naad boren, zoals op de foto wordt getoond. Deze naad gaat dicht. Ik had een klein stukje plastic te gebruiken, maar je alles gebruiken dat sterk is en niet zal breken. Voor het deurkozijn, gebruikte ik 1/2 inch dik karton dat ik gesneden om te passen. Dit is hoe het frame eruit zal zien: Vervolgens moet je de schroeven erin krijgen. Dit is opmerkelijk in vergelijking met deur De manier waarop het deurkozijn werkt, de schroeven hoeven niet op de juiste plaatsen te zijn, maar ze moeten wel zijn waar de schroeven horen te zijn. Om deze reden u gaten boren in de onderkant van de deur voordat u in de schroeven. Nu u beginnen met de montage. Ik ga de foto hieronder gebruiken als referentie.