Wie schrijft hier?

Mijn jeugd

Toen ik in 2005 klaar was met school was ik op zoek naar iets anders. Ik wilde iets vinden dat interessanter was om over deuren te lezen, maar ik wist niet precies wat ik wilde leren. Ik ging naar de bibliotheek, maar het was vol met nutteloze informatie (ik kon geen referenties vinden) en ik besloot om een nieuwe blog te beginnen.

Ik besloot dat ik meer over deuren moest schrijven en ik begon precies dat te doen. Ik begon te schrijven over allerlei dingen die ik dacht dat interessant waren en ik hoop dat iemand iets kan vinden om te lezen en te genieten. Ik hoop dat mijn blog u kan helpen om te leren over deuren en om ervan te genieten. Mijn belangrijkste doel in deze blog is om u te laten zien dat er mensen zijn die houden van deuren en dat is een van de belangrijkste redenen dat deze blog bestaat. Dank u voor het nemen van de tijd om de informatie die ik heb geschreven te lezen en laat me weten wat je denkt door het plaatsen van uw opmerkingen.

Mijn Ebook, dat deur-tot-deur heet, helpt je bijvoorbeeld de beste plekken te vinden om een deur te openen. De blog wordt ook gebruikt als een manier om mij en mijn klanten te introduceren aan andere deuren ook. Ik ben zo blij om te zien dat je mijn blog te bezoeken en check out mijn werk, zou ik graag uw vragen en ideeën te horen.

Naast deze blog ben ik beschikbaar voor spreken en coachen, en kan ik zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik ben ook geïnteresseerd in het geven van een workshop over Deur-tot-deur. Ik zou graag willen weten over alle andere deuren die u zou willen proberen. Als je een deuropeningsidee hebt of een deur hebt die je open moet doen, neem dan contact met mij op. Al mijn deuren staan open voor een consult en mijn doel is om een goede deur te maken voor iedereen. Ik kijk ernaar uit om van u te horen. Bedankt voor het nemen van de tijd om mijn blog te lezen! Let op: ik spreek momenteel alleen Engels.

Mijn motto is: "Ik moet alles zeggen." Toen ik deze deur voor de eerste keer zag, besloot ik een "deurdagboek" te doen. Op deze manier kon ik documenteren wat ik zag met zoveel mogelijk details. Ik zou het op prijs stellen als u zich bij mij kon aansluiten!

Wat ik zag was mooi en onverwacht. Ik denk dat ik ben geweest om ongeveer 20 huizen, maar dit was veruit de meest verbluffende. Ik was er een dag. Toen we aankwamen liet de eigenaar ons de woonkamer, badkamer, keuken en de kitchenettes. Alles was perfect. Het is een zeer mooi en ruim huis. We werden door één van de eigenaren begroet. Ik vroeg haar of ze ons de plek zou laten zien. Ze zei dat het allemaal van haar was en dat ze niets had om ons te laten zien. Ik wist dat ik iets moest doen. Dus ik vertelde haar dat ik zou willen gaan naar de winkel om wat dingen te kopen voor mijn ouders die komen om te bezoeken. Ze zei nee.